Kommande månadens produkt?

Nanoleaf är ett företag som tillverkar LED-lampor. Det är ett kort påstående som inte låter speciellt spännande. Men givetvis ligger det mer bakom påståendet. För det första är Nanoleaf väldigt, väldigt duktiga på vad de gör. Och för det andra så väljer de att finansiera sin verksamhet på ett sätt som säkert kommer att bli allt mer vanligt framöver: crowdfunding, i Nanoleafs fall via kickstarter.

Deras första produkt, NanoLight (eller Nanoleaf LED) siktade på att bli världens mest energieffektiva lampa. Målet för deras kickstarter var att få in 20,000 dollar. Resultatet? Totalt 273,278 dollar, mer än tio gånger vad de bad om. Lampan i fråga höll också vad den lovade. Att deras andra kickstarter skulle lyckas var därför inte så oväntat.

Denna hade namnet Nanoleaf Bloom, och insamlingsmålet var 30,000 dollar. 192,973 blev resultatet. Inte samma framgång som första gången kan tyckas, men Nanoleaf Bloom var också en lite mer ”nischad” produkt. Det handlar helt enkelt om en dimmer för LED-lampor, som kan användas tillsammans med av/på-knappen för lampor. Intressant, definitivt, men som sagt en inte lika ”bred” produkt som världens mest energisnåla lampa.

Vi här på Stuffbay har ännu inte Nanoleafs produkter i lager. Nyckelord: ännu. Vårt mål är att vi ska kunna erbjuda dessa produkter så att Svenska kunder ska kunna köpa dem på ett bekvämt sätt. Håll ögonen på vår hemsida – de kommer att dyka upp här, förr eller senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *