Nya lagret är på gång

Nu kan vi glatt meddela att vi har hittat en passande lokal för vårt nya lager och att vi för närvarande håller på att förbereda och fylla upp med varor. Det är ju trots allt ganska mycket som ska göras för att lokalen ska passa just oss och våra behov. Med tanke på hur mycket prylar vi har så måste vi ha ett väl fungerande lager där man enkelt kan hitta och ta fram det man söker. Det måste med andra ord vara smart förvaring av lagerprodukterna.

amsystemVi måste också ha smarta system för att kunna se vad som behöver fyllas på, hur mycket som finns kvar av en produkt, osv. Dessutom måste vi ha truckar på plats för att kunna köra runt våra varor inne på lagret, och vi måste ha en kartongpress som hjälper oss att göra skräpet mindre så att vi inte samlar en massa tomma kartonger på hög som tar onödig plats på lagret. Det är med andra ord väldigt mycket att tänka på, och även många små detaljer som till exempel underhållssystem för våra maskiner (där har vi en smart lösning från amsystem.com) och mycket mer.

Det nya lagret kommer att göra oss ännu bättre eftersom vi nu kommer att kunna ha fler varor hemma vilket leder till färre beställningar och minskad risk för att våra kunder ska behöva invänta varor som har tagit slut. Våra kunder blir fler och fler och vi kommer nu att kunna möta behovet så att vi kan fylla på innan det blir tomt på hyllorna. Vi växer, och det känns otroligt kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *