Vårt sortiment

bordostolarHur ska man kunna beskriva vårt sortiment på ett rättvis och heltäckande sätt? Faktum är att det i princip inte går, sakerna som vi har här befinner sig i alla områden från himmel till jord, och det är i princip omöjligt att kunna göra en bra kategorisering av det hela. Dels handlar det om möbler, men det kan precis lika gärna ha att göra med kosttillskott. Eller varför inte lite hobbyprylar eller så är du kanske ute efter någon maskin? Du kommer inse att du kan hitta det allra mesta här.

En kategorisering kommer såklart fortfarande att behövas i viss mån för att vi ska kunna få någon struktur, samt att det ska bli enklare för dig att veta var du behöver titta för att hitta det du letar efter. Därför har vi delat in våra produkter i följande, och hittar du inte någon som stämmer överens med dig så är det bara att ta kontakt med oss. Sannolikheten att vi faktiskt har det som du är ute efter är väldigt stor.

– Köket
Vad är det egentligen som man behöver i ett kök? Spannet kan vara väldigt stort, från vitvaror i form av kylskåp och frys till mindre saker som skedar och knivar. Det är alltså många delar som måste komma ihop för att köket ska fungera. Vi har allt du kan tänka dig.

– Vardagsrummet
Här finns det också väldigt specifika saker som behövs, och kanske tydligast är soffor och tv-bänkar. Men även det mindre finns i vårt sortiment, så som lampor och konst.

– Badrummet
Badrummet är kanske vår minst utvecklade del, men det betyder inte att det finns lite att välja på. Spannet är fortfarande stort och du hittar säkert det du behöver.

– Sovrummet
Givetvis har vi sängar att välja på, men det finns än mer saker som hör sovrummet till som vi kan erbjuda dig.

– Hemmafixaren
Såga, hamra, spika, slipa, ja allt vad du kan tänka dig. Vi ser till att du kommer att vara rätt utrustad för alla de gånger som du ska göra ditt boende ännu bättre.

– Trädgårdsmästaren
Många är det som älskar att hålla på med sina trädgårdar, och för att man ska kunna göra det så behöver man rätt verktyg. Vi har allt från automatiska gräsklippare till olika fröer. Här kommer du med andra ord hitta allt du behöver.

– Hobbyentusiasten
Att hålla på med en hobby, om det så är scrapbooking eller skulpturer, är roligt men inte alla gånger så lätt eftersom det är svårt att få tag på rätt saker för det. Här på Stuffbay kommer du att bli väl försedd med ingredienserna till din hobby.